miércoles, 7 de noviembre de 2007

Victòria de líder de la Joventut Ribetana

Partit vibrant el que es va viure el diumenge al camp Municipal de Les Carolines a Martorell. La Joventut Ribetana es presentava amb nombroses baixes per afrontar un dels partits més complicats de la lliga davant el Martorell, però es va imposar per 1-3. El partit va començar amb molta empenta per part de la Juve que desplegava el seu millor joc en el que portem de temporada. Una defensa molt consistent, una mitja amb moltes idees i una delantera trencadora feien que el Martorell uns dels màxims aspirants a pujar de categoria es quedessin tancats al darrere sortint al contraatac.

Didi i Mesi portaven de bòlit a la defensa local. Didi en el minut 10 feia el primer avís seriós d’aquest inici de partit, però el porter Saito desbaratava la jugada del davanter ribetà. Desprès fou Casas què en el rebuig d’un corner que llençava un xut sortí fregant el pal, però no va ser fins en el minut 18 que Candel amb una espectacular tisora feia el 0-1 que avançava a l’equip ribetà. Candel tot i jugar amb molèsties al peu va fer un gran partit.

La Joventut Ribetana ho intentava una vegada i una altre i en el minut 31 Didi i Mesi culminaven una jugada d’atac que no acabava al fons de la xarxa per ben poc. A partir d’aquesta jugada l’equip local es treia la son de les orelles i va començar a posar en problemes l’equip ribetà. Va ser a pilota parada que en el minut 39 Moha enviava la pilota al fons de la porteria desprès d’una centrada de Sergi que significava l’empat a un en el marcador. En aquests minuts fins arribar al descans es van intercanviar els papers i era el Martorell el clar dominador, i la Juve l’equip que estava contra les cordes defensant la porteria ribetana.

A la represa Roberto Guillén enviava a escalfar a Jordi Pérez i a Poveda que entrarien més tard per Candel i Mesi amb problemes físics. El Martorell va sortit molt fort i en els primers minuts van disposar d’algunes jugades de perill que a vegades Moha i altres Alexis s’encarregaven de destruïr amb contundència. Aquets dos jugadors van estar a un molt bon nivell durant tot el partit. I quan semblava que el Martorell podria fer el segon gol, en una jugada de contraatac duta per Roger i Didi l’arbitre xiulava un penal discutible a favor de l’equip ribetà. Didi va ser l’encarregat de xutar-lo, però el porter local Saito va rebutjar la pilota i un Casas molt atent l’enviava al fons de la porteria local. Era l’ 1-2 que posava les coses una mica més fàcils per l’equip del Garraf.

Aquest resultat va obligar al Martorell a posar tota la carn a la graella i a l’equip ribetà a defensar-se com puguès; ja que en el minut 70 Didi era expulsat per doble targeta groga. La Juve va jugar més de 25 minuts amb un jugador menys. El Martorell va tenir alguna ocassió clara per mitja de Torres i sobretot de Peña, però Oriol Garriga i el porter Víctor Martínez van estar encertats en aquests minuts finals. Amb el Martorell abocat a l’atac, l’equip ribetà va poder sentenciar el partit en més d’una jugada, però no va ser fins el minut 93 que Jordi Pérez aprofitava una ràpid contraatac per fer l’ 1-3 que deixava sentenciat el partit. En el minut 95 l’arbitre del Baix Llobregat el Sr. Jimenez Caraula xiulava la fi del partit.

Amb aquesta victòria la Joventut Ribetana es col·loca líder en solitari amb quatre partits disputats i quatre partits guanyats. Diumenge 28 a partir de les 16.30 h, la Joventut Ribetana farà la presentació davant l’afició ribetana al municipal Bosc de Plaça i a les 17 hores comencarà el partit corresponent a la 5a jornada contra el Base Masquefa.

Resultat:

CF Martorell 1

CF Joventut Ribetana 3

Alineacions:

CF Martorell: Saito, Tena, Oriol, Carlos, Víctor Ramirez, Francisco (min 22 Moha), Víctor Guisado (min. 75 Gimenez), Sergi (min. 45 Nestor), Marc (min. 45 Peña), Ruben, Torres.

CF Joventut Ribetana: Víctor, Oriol, Moha, Guti, Alexis, Casas (min.81 Rafa), Vilalta (min.88 Titi), Roger, Candel (min. 61 Poveda), Didi i Mesi (min.59 Jordi Pérez).

Àrbitre:

Sr. Jiménez Caraula (Baix Llobregat) Regular. Va ensenyar targeta groga a Tena, Torres i Carlos pels locals i pels visitans a Casas, Rafa, Vilalta i Didi (2)