miércoles, 7 de noviembre de 2007

Victòria de la Joventut Ribetana a Castellbisbal

Bon partit el que es va veure el passat dissabte al camp municipal de Castellbisbal on la Joventut Ribetana es va imposar per un 1-2 en un encontre no apte per a cardíacs. El Castellbisbal presentava davant al seu públic el nou equip que enguany aspira a recuperar la categoria després que en la temporada passada baixessin a 3a territorial. La "Juve" va començar el partit amb molta empenta tot i que davant va trobar un Castellbisbal molt ben ordenat i amb ganes de complicar el partit a l’equip ribetà. I així ho van fer ja que en els primers minuts vam veure com el Castellbisbal controlava el partit al mig del camp tot i que era l’equip ribetà el que tenia les oportunitats més clares. Primer Vilalta i després per partida doble Didi posaven contra les cordes el porter del Castellbisbal. Però no va ser fins el minut 14 quan la Joventut Ribetana desfeia la igualada en el marcador després d’una falta botada magistralment pel golejador Didi.

El Castellbisbal no s'adormia i va seguir intentant una vegada i una altre desfer l’empat en el marcador, però unes vegades la defensa i unes altres un gran Nico tiraven per la borda tota la feina de l’equip local. El joc estava molt igualat i tan podia empatar el equip del Baix Llobregat com fer el segon gol l’equip del Garraf. Un clar penal no xiulat a l’àrea local posava de polleguera a la vintena d’espectadors ribetans que es varen desplaçar a Castellbisbal; un públic fidel i bastant cridaner.

L’àrbitre es va mostrar durant tot el partit sospitosament molt casolà. L’encontre tot i això seguia i el Castellbisbal apretava de valent però sense encert devant la porteria del ribetà Nico. Amb aquesta tònica es va arribar a la mitja part.

En l’inici de la segona part Roberto Guillén no feia cap substitució. Tot i això passats uns minuts enviava a escalfar a tots els seus homes de camp, concient que l’equip estava fent un gran esforç físic. El Castellbisbal estava oferint els seus millors moments de joc, però l’equip ribetà anava disposant d’oportunitats clares al contraatac. En un d’aquets contraatacs l’equip ribetà va aconseguir el seu segon gol fruit d’una jugada de Vilalta per la banda que donava mig gol fet a Didi que només havia de posar el peu per fer entrar el segon gol que pujaria en el marcador visitant.

Tot feia pensar que el partit estava sentenciat, però l’àrbitre s’encarregà que no fos així. En el minut 72 Candel era expulsat injustament per doble targeta groga. Això va fer que Guillen recompongués les seves línies i feia moure la banqueta, primer Rafa i Jordi Pérez i mes tard Meci que debutava en partit de lliga entraven al camp per tal de mirar de defensar aquest resultat. Tot i això una errada de Moha en intentar allunyar una pilota va fer que el Castellbisbal marqués l’1-2 que deixava el partit mes obert que mai. L’àrbitre segui fent de les seves i en una jugada de contraatac Jordi Pérez feia el tercer gol que no va pujar al marcador devant de la sorpresa dels jugadors i públic allà present. Quedaven pocs minuts i la Juve es defensava i intentava adormir el partit. Tot i això els locals anaven tenint les seves oportunitats, però el porter Nico va estar excel·lent en totes les seves intervencions. Quan passaven 6 minuts l’àrbitre del col·legi del Baix Llobregat va decidir xiular la fi del partit.

El proper partit de la Joventut Ribetana serà diumenge vinent a les 17 hores de la tarda, on s’enfrontarà al AE Abrera. Si les obres ho permeten serà l’estrena de l’equip ribetà al Bosc de Plaça.