miércoles, 7 de noviembre de 2007

La Joventut Ribetana s'imposa al Can Cartró

Bon partit el que es va veure el diumenge passat al Camp municipal de Canyelles on el Joventut Ribetana s’ha vist obligat a jugar perque les obres al camp de futbol de Ribes no s’han acabat en el termini esperat. Tot i això el Municipal de Canyelles presentava un centenar d’espectadors. En l'encontre, el CF Joventut Ribetana es va imposar al Can Cartró per 4-1. Els homes de Roberto Guillen van sortir al terreny de joc intentant resoldre el partit desde el primer minut. Tant es així que en el minut 4 Didi enviava al fons de la xarxa una pilota servida rapidissimament de fora de banda per Roger Freixas. Era el 1-0 que feia preveure una tarda de gols al municipal de Canyelles.

"La Juve" va continuar atacant però les oportunitats de Didi i de Gerard no acabaven de materialitzar-se en gol. Poca feina tenia el porter ribetà Nico tret d’alguna jugada aïllada de l’equip penedesenc. En aquells moments el partit va entrar en una fase de centrecampisme on Casas i Candel juntament amb Roger i Vilalta es van fer un tip de treballar.

En el minut 39 Gerard lluitant una pilota amb un jugador de Can Cartró queia lesionat i era substituit per Jordi Perez. El Joventut seguia atacant però una vegada la defensa i l’altre el porter visitant Parera feien improductibles les oportunitats ribetanes. Poc feia pensar que l’equip visitant pogues empatar però una errada greu del defensa ribetà Rafa va fer que Palau en el minut 44 establis el 1-1 al marcador. Un minut després l’arbitre Ojeda Nieto decretava la fi de la primera part.

A la represa Roberto Guillen va donar entrada a Claris per Casas per poder aprofitar la força fisica de Guti al mig del camp ja que en la primera part havia jugat el centre de la defensa. El Joventut seguia atacant però el cansament es feia evident en l’equip ribeta, motiu pel qual Guillen tornava a moure la banqueta i en aquets cas Alexis i Poveda entraven per Candel i Rafa.

Els canvi va donar nou aire al equip i tot just passar uns minuts Alexis feia el 2-1 rematan de cap una pilota centrada magistralment per Vilalta que va estar excel·lent al llarg de tot el partit.

El equip Pendesenc no es rendia i atacava amb mes força que en la primera part, pero un Moha estel·lar durant tot el partit i un Claris contundent feien que les accions visitants no servisin de res. En el minut 76 Daniel entrava per un Roger que s’havia fet fart de recórrer quilometres.

Dos minuts mes tard, el mateix Daniel que acabava d’entrar, feia el 3-1 a plaer fruit d’un centro-xut de Vilalta. A partir d’aqui l’equip visitant baixava els braços i l’equip ribetà jugava a plaer. Ja a les acaballes del partit Alexis va servir un servei de banda que pentinà Didi i Poveda feia ja el definiu 4-1definitiu en el marcador. Dos minuts mes tard l’àrbitre Ojeda Nieto xiulava la fi del partit.

El proper partit el Joventut Ribetana jugarà al Camp del Castellbisbal (diumenge 12:00)unequip que historicament ha estat a 2ª Regional i que serà un dels candidats a pujar de categoria.

Joventut Ribetana: Nico, Titi, Moha, Rafa, Guti, Vilalta, Candel, Casas, Gerard, Didi i Roger

Substitucions:

Min. 39 Jordi Perez per Gerard

Min. 46 Claris per Casas

Min. 62 Alexis i Poveda per Candel i Rafa

Min. 76 Daniel per Roger

Can Cartró: Parera, Font, Espejo, Corretgé, Morgades, Baqués, Munné, Casado, Bertran, Palau i Fragoso. També van jugar: Alvarez, Agustí, sardà, Malet i Said.

Àrbitre: Ojeda Nieto: Molt bé.

Va treure targetes als locals Roger i Claris, i als visitants Corretgé, Baqués i Casado.