miércoles, 7 de noviembre de 2007

La Joventut Ribetana, més líder encara

Gran partit i gran victòria la que va aconseguir la Joventut Ribetana aquest diumenge al Bosc de plaça de Ribes en imposar-se 3-0 al Masquefa. La Juve era la primera vegada que jugava a Ribes i l’afició ribetana no va fallar. Prop de 400 persones es van aplegar al nou camp de gespa. L'equip presentava importants baixes per aquest partit; Vilalta, Alexis, Claris i Gerard van haver de veure'l des de la graderia. Candel, tocat, va haver d’agafar el timó de l’equip per intentar no fallar davant el Base Masquefa, un equip molt jove i que no va posar les coses fàcils a l’equip ribetà.

La Juve va començar molt fort i ja en les primeres jugades va disposar d’algunes oportunitats de gol. Didi i Messi portaven de bòlit a la defensa visitant. Casas i Candel estaven fent un recital de com jugar a futbol gràcies també a la col·laboració de Roger i Poveda que aportaven velocitat i força al mig del camp. En defensa la Juve es va mostrar molt segura i el porter Nico no va tenir gaire feina en aquesta primera part tret d’alguna jugada aïllada,

L’equip ribetà seguia atacant tot i que la defensa del Masquefa era molt sòlida i no deixava que la Juve s’avancès en el marcador. Podria haver estat en el minut 40 quan Didi remetava una jugada per banda dreta de Poveda però l’àrbitre incomprensiblement va anular el gol per posició anti reglamentària de Didi. El públic ribetà va protestar molt aquesta decisió. I ja a les acaballes de la primera part va ser Mesi qui va disposar d’una oportunitat clara de gol, però la pilota va sortir desviada per sobre el travasser de la porteria visitant. Aquesta va ser l’última jugada de la primera part.

En la segona part les coses seguien igual la Juve atacant i el Masquefa defensant la seva porteria. El gol era qüestió temps tot i que l’àrbitre constantment xiulava fores de joc a l’equip local, cosa que posava nerviosos a jugadors, tècnics i públic en general. Finalment en el minut 72 Didi aprofita una excel·lent jugada de Messi. Era l’1-0 que deixava més tranquil·la a l’afició ribetana que havia baixat al Bosc de plaça. El gol es va celebrar molt efusivament entre els jugadors.

El segon gol va ser fruit d’un fort llançament de banda d’Oriol cap a Didi, aquest va rematar de cap i el porter va rebutjar la pilota, però un Messi molt atent va rematar la pilota al fons de la porteria era el 2-0 que deixava pràcticament sentenciat el partit. A partir d’aquest moment la Juve hauria pogut marcar el doble de gols, però un àrbitre molt riguròs ho va impedir. En el minut 84 va arribar la jugada del partit: una jugada trenada de Jordi Perez amb Poveda que envià la pilota a la banda per Didi i aquest va fer una centrada cap a Messi que arriba desde darrera i de planxa enviava l’esfèrica al fons de la porteria. El públic en aquest tercer gol enbogir i la veritat que fou un gol espectacular. Amb el tercer gol els dos equips ja donaven el partit per acabat i cinc minuts desprès l’àrbitre va xiular la fi del partit.

Amb aquesta victòria la Juve segueix líder a 3 punts del segon classificat que és l’Olivella.

Aquesta setmana la Juve jugarà dos partits, el primer el dijous 1 de novembre a partir de les cinc de la tarda un quadrangular amb la Penya Ribes, la Penya Jove de les Roquetes i el CD Ribes en el que seria l’estrena oficial del camp. I el dissabte a les 17 hores de la tarda en partit de lliga al Camp dels Monjos, partir importantíssim, ja que els Monjos es un dels clars aspirants a pujar de categoria.