miércoles, 7 de noviembre de 2007

La Joventut Ribetana s'imposa a l'Abrera per 4-0

Victòria ribetana per 4-0 davant l'Abrera el passat cap de setmana a Canyelles. La Joventut Ribetana es presentava com a segon classificat a la taula classificatòria, en zona de promoció d’ascens, mentre que l’AE Abrera es trovaba en les últimes posicions després de perdre tots els partits disputats anteriorment. En la primera part no es va veure un joc massa brillant tot i que la Juve era clarament superior a l’equip del Baix Llobregat. L’Abrera amb un equip amb jugadors molts joves excepte un parell de jugadors veterans, es limitava a defensar-se i a intentar aprofitar alguna jugada al contratac. De totes maneres la defensa ribetana estava molt ben posicionada i tallava qualsevol jugada de l’equip abrerenc. En una de les poques jugades de contraatac de l’equip visitant, Claris queia lesionat ressentint-se d’uns problemes musculars i era substituït per Guti.

La Juve ho intentava sense massa fluidesa, però alguna vegada el porter i la defensa visitant i unes altres el desencert ribetà, van fer que en la primera part el marcador no es moguès i que l’equip de Roberto Guillén no respongués a les espectatives creades pels més de 120 aficionats ribetans desplaçats a Canyelles.

A la mitja part Roberto Guillén deixava als vestidors a Titi que estava fent un bon partit, per donar entrada a Rafa que va aprofitar amb escreix els 45 minuts que va jugar. En aquesta segona part es va veure un canvi d’actitud en l’equip ribetà. Guti juntament amb Candel i Casas construïen el joc ribetà per aprofitar les entrades per banda de Roger i sobretot Vilalta. Jordi Pérez i el golejador de l’equip Didi, estaven preparats per aprofitar qualsevol jugada de gol. I va ser en el minut 52 quan Didi regatejant-se la defensa Abrerenca va aconseguir de xut l’ 1-0 que trencava la muralla visitant.

El gol va fer que l’abrera s’obrís i això ho va llegir perfectament la Juve que va aprofitar els espais que l’hi havia deixat l’equip visitant. En el minut 64 Didi queia a l’àrea d’atac ribetà i l’àrbitre xiulava un discutible penal a favor de la Juve. Va ser el mateix Didi l’encarregat de fer pujar el 2-0 al marcador.

Amb el partit ja controlat, Roberto Guillén movia la banqueta i primer Meci i desprès Poveda entraven per Candel; que estava fent una bona segona part i per Jordi Peréz que va estar a punt de materialitzar alguna jugada d’atac.

El 3-0 va ser obra de Roger que va aprofitar una servei de corner tret per Vilalta. Abans però, Guti havia estat expulsat injustament per doble targeta groga. Dos minuts més tard Oriol debutava en partit oficial entrant per Roger. La Juve seguia gaudint d’oportunitats però no va ser fins a les acaballes del partit que el golejador Didi tornava a moure el marcador amb una jugada personal per banda esquerra que deixava clavat al porter i a la defensa del Baix Llobregat. Era el 4-0 i el marcador ja no es mouria més ja que dos minuts més tard l’àrbitre Sr. Romeu va xiular la fi del partit.

Després d'aquest resultat la Juventut Ribetana es situa amb al capdavant de la classificació amb nou punts juntament amb el Sant Sadurní PM i Els Monjos.

En proper partit la Juve s’enfrontarà a un dels màxims aspirants a pujar de categoria, el Martorell "B" que aquesta setmana va empatar al Camp del Castellbisbal. El partit serà diumenge a les 12 hores del matí.

Alineació Joventut Ribetana: Víctor, Titi, Moha, Claris, Alexis, Roger, Casas, Vilalta, Candel, Didi i Jordi Pérez.