miércoles, 14 de noviembre de 2007

La Juve escombra el Font-rubí

Tarda de gols la que es va viure el passat diumenge al Bosc de Plaça de Ribes, on la Joventut Ribetana va guanyar per 7-1 a un Font Rubí que va demostrar poca cosa damunt del terreny de joc. Ja en els primers minuts la Juve va tenir un parell d’oportunitats clares de gol, però tan Mesi com Candel no van materialitzar les jugades en gol. En el minut 5 una esplèndida passada en profunditat de Candel cap a Daniel feia possible que aquest fes el 1-0 despres d’un xut creuat. Daniel es va demostrar molt actiu durant tot el partit. Dotze minuts mes tard i després d’una jugada protagonitzada per Didi era una altre vegada el mateix Daniel qui batia per segon cop el porter penedesenc Gerard. Era el dos a zero i tot feia pensar que seria una tarda plàcida per la Juve.

A mesura que anaven passant els minuts, l’equip ribetà es trobava més còmode en el terreny de joc i aconseguia fer vibrar als més de 300 espectadors presents al Bosc de Plaça. En el minut 27 Agustí posava nerviós al públic ribetà aprofitant un malentès entre el porter local Víctor i el defensa Moha era el 2-1 i encara quedava molt partit. La Juve per això seguia jugant i disfrutant i cinc minuts mes tard el golejador de l’equip Didi aprofitava una gran jugada col·lectiva per establir el 3-1 en el maracdor que deixava una mica mes tranquil el públic ribetà. Els homes de Roberto Guillèn estaven oferint els millors moment de futbol en el que portàvem de temporada. Dos minuts mes tard Didi feia una jugada per banda esquerra i centrà cap a Candel tot i que la pilota fou desviada per un defensa visitant enviant sense voler la pilota al fons de la porteria. Era el quart gol i el Font-rubí estava totalment entregat al joc ribetà. I ja a quan faltaven tres minuts per acabar era el capità Candel qui feia el 5-1. Amb aquest resultat arribàvem al descans.

Ja en la segona part Roberto Guillen començava a moure la banqueta i en el minut 50 Candel era substituit per Jordi Perez. I cinc minuts mes tard Roger deixava el terreny de joc i entrava Alexis. Desprès d’aquesta substitució en una gran jugada per banda esquerra Jordi Pérez rematava al fons de la porteria el que significava el 6-1. LA juve seguia jugant i atacant a un Font Rubí que no es movia del seu camp. Victor era un espectador més excepte en alguna jugada puntual que va resoldre sense problemes. La defensa també estava molt segura i en moltes ocasions es sumaven a l’atac. Roberto seguia fent canvis i era el torn de Mario que debutava en la competició i Poveda. Precisament Poveda era qui en el minut 68 feia ja el definitiu 7-1 despres d’una jugada amb Mesi Mario i Jordi Perez.

Més haguessin pogut ser els gols, però l’àrbitre tallava les jugades constantment per fores de joc discutibles. A Jordi Perez li anul·laren un gol totalment legal després d’una gran jugada de Poveda. Tot i això el partit estava més que sentenciat i els jugadors ribetans estaven disfrutant d’allò més. Ja a les acaballes sortia Vilalta que reapereixia després d’una lesió que l’havia deixat més de tres setmanes sense poder jugar. La Juventut va jugar a plaer en aquest últims minuts entre càntics d’algun sector del public present al Bosc de Plaça. Uns minuts mes tard l’àrbitre López Pacheco xiulava la fi del partit.

Després d’aquest partit la Joventut Ribetana segueix líder a un punt del segon classificat el Sant Sadurní PM. La propera setmana la Joventut jugarà al camp del Mediona, concretament diumenge a les 12 hores del migdia.

CF Joventut Ribetana 7-1 CE Font-Rubí

Alineacions:

CF Joventut Ribetana: Víctor, Titi, Claris, Moha, Rafa, Daniel, Guti, Roger, Candel, Didi. i Mesi.

També van jugar: Jordi Perez, Alexis, Poveda, Mario i Vilalta.

CE Font-Rubí: Gerard, Gili, Sala, Jaume, Roca, Almirall, Marc, Ignasi, Agustí, Sergio i David.

També van jugar: El-Houssin i Romeu

Àrbitre: Sr. Lopez Pacheco. Be. Va mostrar targeta groga a Vilalta per part de la CF Joventut Ribetana i a Almirall i Sala per part de l’equip del CE Font Rubí.