domingo, 23 de diciembre de 2007

La juve goleja al sant esteve per 7-0

Josep M. Tubau Llorià |Últim partit de l’any i última golejada; la que es va viure al bosc de Plaça el passat 23 de desembre. La Joventut Ribetana rebia el FC Sant Esteve Sesrovires, un equip jove però molt irregular en aquesta lliga. El Sant Esteve només va poder aguantar dignament la primera part del partit. La Juve que va fer una primera part fluixa, va dominar en tot moment en el joc, i en el maracador. En el minut 3 Jordi Pérez i en en el minut 13 Alexis van marcar els dos primers gols de la tarda, tot i això el joc va estar una mica aburrit tot i quees vqan poder veure alguns detalls de calitat per part de jugadors com Mario, Jordi Pérez i Didi. La defensa en tot moment es va mostrar molt segura al llarg de tot el partit.

En la segona part la Juve va ser clarament superior al Sant Esteve que va baixar els braços quan en el minut 53 Didi feia el 3-0 en el marcador. La Juve jugava a plaer i de seguida van anar queient els gols. En el minut 60 era novament Didi qui feia el 4-0. Didi amb aquest gol es col·locava pichichi d’aquest grup 11è de la tercera territorial.
El 5-0 arriba en el minut 68 obra de Jordi Candel, segon màxim golejador de l’equip i que Roberto Guillen va donar descans en la primera part de partit, juntament amb Messi i Guti. El 6-0 fou altre vegada Jordi Perez en el minut 75.Jordi Pérez es convertia en el tercer màxim golejador de l’equip. I ja per acabar en el minut 84 Poveda feia un magistral gol per acabar amb el compte golejador de l’equip. Final del partit i golejada per acabar l’any. Els jugadors de
la Joventut Ribetana en acabar el partit es van dirigir al mig del camp i van brindar la victòria a l’afició local.

Amb aquesta victòria la Joventut Ribetana seguéis líder a set punts del segon classificat i es proclama matemàticament campió d’hivern.

Alineacions:

C.F Joventut Ribetana:
Victor, Titi, Moha, Claris, Alexis, Vilalta, Mario, Daniel, Roger, Jordi Pérez i Didi

Substitucions:
Guti per Claris, Candel per Mario, Oriol per Titi, Messi per Dani i Poveda per Didi

F.C Sant Esteve Sesrovires:
Ruben, Hector, Cristobal, Abel, Rafael, Iñaki, Martinez, Eric, Fernando, Aleix i Guillermo

Eloi per Fernando, Roberto per Rafael i Alejandro per Abel

Àrbitre:
Salvador Sanchez Seró. Bé. Va mostrar targeta groga als locals Claris per una traveta i Vilalta, Daniel, Mario i Candel (2) per protestar. També va amonestar als visitants Eric per protestar i a Iñaki per partida doble per protestar i fer una traveta a un contrari.