domingo, 9 de diciembre de 2007

La juve s'imposa per 4-1 al puigdalber

Josep M. Tubau Llorià |

Partit entretingut el que es va viure el diumenge al municipal Bosc de Plaça. La Joventut Ribetana rebia el Puigdàlber un equip incòmode i que no té res a veure amb el de la temporada passada. El Puigdàlber es presentava amb una novetat la del davanter ex jugador dels Monjos Guti que sense dubte es un dels millors jugadors de la categoria.

Ja desde els primers minuts la Joventut Ribetana volia resoldre el partit quan abans millor, tenint en compte que el vent que bufava al bosc de Plaça podria impossibilitar el bon joc que ens te acostumats l’equip ribetà. Tan es així que en el minut dos desprès d’un mal refús del porter visitant Oriol, Didi desde 40 metres disparava un xut que entra al fons de la porteria. Era el 1-0 i semblava que les coses es posaven més fàcils per l’equip que entrena Roberto Guillén. En el minut 6 el mateix Didi treia una falta perillosa des de la frontal de l’àrea i aquesta surt a corner després de ser desviada per un jugador penedesenc. El Puigdàlber però no baixava els braços i en el minut 7 després d’una passada de taló de Quillo cap a Guti, el golejador ex dels Monjos introduïa l’esfèrica al fons de la xarxa sense que el porter Víctor pugués fer res per aturar-ho. Era el empat a 1 que tornava a posar el partit una mica més viu.

Els dos equips estaven jugant un bon futbol i tan podia marcar el Puigdàlber com la Juve, tot i que els que portaven el pes del partit eren els jugadors ribetans.

En el minut 15 Didi feia una jugada per banda dreta regatejan-se a tres contraris i just quan es disposava a xutar el defensa penedesenc Perico va cometre penal. L’àrbitre Agustí Mars no dubta en senyalar la pena màxima. El mateix Didi fou l’encarregat de transformar el penal situant el marcador en el 2-1 que novament avançava l’equip ribetà.

El partit a partir del dos a un va entrar en una fase de centrecampisme i els dos equips intentaven jugar a futbol pel terra degut a l’aire que bufava al Bosc de Plaça. En el minut 32 una centrada de Didi es rematada de cap per Candel i la pilota surt desviada a l’esquerra de la porteria d'Oriol. Quatre minuts mes tard un xut de Didi és desviada a córner per un defensa visitant. En el minut 40 el davanter del Puigdàlber Guit va tenir una doble oportunitat de gol peró una vegada la defensa i Víctor molt ben col·locat va evitar que l’equip penedesenc tornés a empatar el partit. Tres minuts mes tard l’oportunitat era per la ribetana tot i que el porter visitant Oriol aquesta vegada va estar encertat i va interceptar el pase cap a Messi quan aquest es quedava sol davant de porteria. L’àrbitre no descomptar res i amb el 2-1 s’arribava a la mitja part.

A la mitja part Roberto Guillén i Félix Sanz feien moure la banqueta i Claris i Daniel sortien al terreny de joc per Casas i Mario.

El partit a la segona part seguia amb la mateixa tònica bon joc per part dels dos equips tot i que les oportunitats més clares les tenia la Joventut Ribetana.

En el minut 51 Vilalta abandonava el terreny de joc per precaució i entrava en el seu lloc Titi. En el minut 53 després d’una falta treta per Rafa, Didi controla dins de l’àrea i tal com queia la pilota fa un xut sorprenent a Oriol i que posava el 3-1 en el marcador i deixava més encarrilat el partit per la Juve. Aquest gol fou molt protestat per l’equip visitant ja que reclamaven unes possibles mans de Didi en el control de la pilota.

En el minut 64 era Rafa qui queia lesionat i era substituït per Jordi Perez. En el minut 70 una falta a la frontal de l'àrea treta per Sergio va fer celebrar gol a la banqueta visitant però la pilota no havia entrat per ben poc i era l’efecte òptic qui va enganyar a la banqueta visitant i part de públic present en el bosc de Plaça, unes 300 persones.

El partit segui igual i els dos equips seguien oferint un recital de futbol tot i que la ribetana havia perdut una mica de gas i ara era el Puigdàlber qui portava el control del partit. En el minut 78 Poveda substituia a Candel que juntament amb Casas ja substituit i Roger havien fet una gran tasca al mig del camp. Cinc minuts mes tard era Daniel qui feia un pase en profunditat per Didi però aquest arribava tard a la pilota. En el minut 87 despres d’una passada de Messi, Jordi Perez agafava la pilota feia un regat a la defensa penedesenca iava la pilota pel pal curt de la porteria de Oriol. Quatre minuts mes tard l’àrbitre Agustí Mars xiulava la fi del partit.

El proper partit la Joventut Ribetana es desplaçarà a Sant Quintí de Mediona per disputar el partit contra el Quintinenc un equip que ha començat molt fort la lliga tot i que en les últimes jornades a perdut una mica de pistonada El partit serà diumenge a les 12 hores del migdia.

Alineacions:

CF Joventut Ribetana:
Víctor, Vilalta, Alexis, Guti, Rafa, Casas, Mario, Roger, Candel, Didi i Messi. També van jugar: Claris, Daniel, Titi, Jordi Perez i Poveda.

Puigdalber: Oriol, Tino, Raul, Perico, Raimon, Pepin, Sergio, Quillo, Carlos, Guti i Ramon. També van jugar: Marc i Carlos Romero.

Arbitre:
Agustí Mars Francis. Be, tot i que a l'acte va reflexar el resultat de 3-1 en comptes de 4-1 com va ser. Va ensenyar groga als locals Alexis i Didi i als visitants Guti, Perico i Carlos Romero.