lunes, 3 de diciembre de 2007

Victòria per la mínima de la Juve davant l’Hortonenc

Josep M. Tubau Llorià |
Partit emocionant el que es va viure el passat diumenge al Bosc de Plaça de Ribes on la Joventut Ribetana va guanyar per la mínima a tot un Hortonenc que sense dubtes estarà lluitant fins l'última jornada per aconseguir el títol. La Juve va sortir amb molta força i de bon començament va ser el clar dominador del partit. Casas, que tornava a la titularitat, i Candel s'encarregaven de distribuir el joc de manera brillant i efectiva mentre que Vilalta, Daniel i Messi desbordaven contínuament la defensa hortonenca. La primera jugada de gol del partit la va tenir Mesi però la pilota no entrar per ben poc a la porteria de Lara. Va ser una oportunitat clara de gol i era evident que el premi arribaria en qualsevol moment. I va ser així en el minut 26 Mesi va fer una gran jugada personal deixant amb evidencia la defensa hortonenca i donar la passada de la mort cap a Candel que no va desaprofitar la gran jugada de Mesi i va materialitzar la jugada en gol era el 1-0 que avançava l'equip ribetà i feia justícia al joc vist fins aquell moment en el Bosc de Plaça. El públic ho va celebrar d'allò més.

A mesura que passaven els minuts la Juve seguia amb el bon joc i superant constantment a la defensa visitant. En el min 39 el davanter visitant Neyi va posar l’ai al cor als prop de 400 sorollós espectadors però el porter ribetà Nico va evitar el gol aturant-se un u contra u amb Neyi. La Juve va acabar dominant en la primera part però no hi va haver mes gols.

A la segona meitat el partit va canviar i l’Hortonenc va mostrar una millor actitud a l'hora de buscar els tres punts. En el minut 50 Didi entrava al terreny de joc substituint Mesi que va fer un gran partit.

El Hortonenc buscava el gol de l'empat amb insistència però Claris i Moha van estar molt encertats i no deixaven que Neyi pogués fer de les seves. La defensa ribetana estava demostrant jugar a un gran nivell. De totes maneres el Hortonenc es va fer de mica en mica amb el control de joc al mig del camp.

En el minut 66 Didi va tenir una gran ocasió per fer el gol de la tranquil•litat però el porter visitant Lara va aconseguir desviar la pilota amb els peus.

En el minut 67 Mario va entrar i va donar més frescor al mig del camp substituint a Daniel que va estar batallant durant tot el partit.

Mentrestant el Horto continuava apretant a la joventut En el minut 70 Moha queia lesionat i era substituit per Guti. Al mateix temps Jordi Perez entrava al terreny de joc per Casas que va fer un molt bon partit desprès de recuperar la titularitat. La Juve cada vegada estava mes endarrerida defensant el resultat i esperant que en una jugada de contraatac de Didi o Jordi Perez poguessin resoldre definitivament el partit. Roger es va fer un fart de treballar tan al mig del camp com en defensa durant tot el partit.

En el minut 76 Didi no va saber finalitzar una jugada per la banda en la qual no va veure a un Jordi Pérez que arribava completament sol per posar el 2 a 0 al electrònic i això va permetre el patiment continu de la Juve. però un cop mes Didi va demostrar que es capaç de fer el millor desprès d’una jugada sensacional en la qual va deixar endarrere a quatre defensors i l’últim amb un barret magistral però el xut va sortir lleugerament desviat.

En el minut 84 Didi va cometre una falta que va suposar la seva segona groga i per tant l’expulsió. La Juve continuava tancada i al min 87 l’Hortonenc va tenir l'empat a les seves mans en una centrada per banda dreta i un passi de primeres amb el posterior xut que un excel•lent Nico va evitar que entrés a dins la porteria i que hagués significat l'empat a un. L'Hortonec seguia apretant de valent però l'equip ribetà va saber adormir molt be el partit i va defensar la victòria. En el minut 96 l'àrbitre del partit Luque Maroto xiulava la fi del partit.

Amb aquesta victòria la Juventut Ribetana reforça més el seu liderat ja que tan el Olivella com el Sant Sadurní van perdre els seus respectiur partits.

Ara la Joventut Ribetana es líder a quatre punts del segon classificat el Sant Sadurní.

El proper dissabte la Juventut Ribetana es desplaçarà al Camp Nou de la Crivillera a Mas Milà per jugar el derbi comarcal contra el CE Olivella. L'Olivella enguany està fent una gran temporada i es quart en la classificació. De ben segur que serà un partit vibrant i emocionant. El partit es disputarà dissabte a les 17:00.

Alineacións:

CF Joventut Ribetana: Nico, Moha, Claris, Titi, Rafa, Casas, Candel, Roger, Daniel, Vilalta i Mesi. També van jugar: Didi, Mario, Guti, Jordi Pérez

FC Hortonenc: Lara, Conte, Moyano, Parés, Barrull, Julià, Mora, Gual, Neyi i Parera. També van jugar: Gual, Ruiz i Costa.

Arbitre: Luque Maroto (Penedès Garraf) Correcte.

Gols : 1-0 Candel min 26