lunes, 21 de enero de 2008

Partit de tràmit per la juve contra l'ultim clasificat y fi de la 1ª volta de lliga

Josep M. Tubau Llorià | Partit fàcil per una Joventut Ribetana que li va endosar set gols al cuer, la Union Suramericana. La Juve tot i fer un mal partit no va tenir problemas en cap moment i desde el primer gol en el minut 13 una jugada de tiralíneas entre Messi i Mario va tenir el partit més que controlat. Abans, en el minut 12 Casas que era novetat en l’onze titular queia lesionat al terreny de joc degut a que el peu se li va quedar clavat al fruit de les males condicions en que es trobava l’herba artificial de l’Estadi Municipal de Vilafranca. Si l’herba artificial no està regada fa que s’augmenti el risc de lesions cap als jugadors. Casas va haver de ser substituit per Guti.

El partit seguia i tot i que els jugadors de la Juve no se’ls veia massa centrats van continuar dominant l’encontre. En el minut 34 Titi amb l’ajuda d’un defensa feia el 0-2 en el maracador. Titi d’aquesta manera s’estrenava com a golejador de la Juve en aquesta temporada. Amb aquest gol el partit va quedar sentenciat.

Tot i el domini ribetà la Unió haguès pogut fer el seu gol en algun contraatac però la defensa ribetana va estar atenta en tot moment. Víctor gairebe no va tenir problemas a la porteria en aquesta primera part.

En el minut 38 desprès d’una gran jugda de Vilalta i Daniel, aquest últim feia el 0-3 en el marcador, resultat en el que s’arribaria a la fi dels primers 45 minuts.

A la mitja part l’entrenador Roberto Guillén enviava a escalfar els jugadors que tenia a la banqueta.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, la Juve seguia controlant el partit tot i que no desplegaba el seu joc habitual. En aquesta segona part es va veure una relaxació notable en l’equip ribetà i l’entrenador Roberto Guillén no estava gens satisfet a la banqueta. Fins i tot l’equip Sudamérica va tenir alguna opció clara de gol, i es que quan hi ha tanta diferència entre dos equips, tothom vol fer el seu gol.

En el minut 57 de partit, Roberto inquiet amb el joc de l’equip va fer canvis i Roger, Jordi Pèrez i un minut mes tard Didi van entrar per Mario, Candel i Claris respectivament.

Vilalta vuit minuts mes tard va aprofitar un pasada de Jordi Pérez per aconseguir el 0-4 en el marcador. Encara quedava temps per mes i Roberto tornava a moure la banqueta. En aquesta ocasió era Gerard, que reapereixia desprès de tres mesos apartat dels terrenys de joc per una lesió que va patir en el primer partit de lliga jugat a Canyelles amb el Can Cartró. De ben segur que Gerard serà important en aquesta segona i decisiva volta del campeonat de lliga.

Amb el 0-4 la Unió Sudamericana va baixar el seu ritme tot i que abans haguès pogut reduir distàcies amb dos jugades consecutives obra de Jairo i Pato.

Però amb Didi i Jordi Pérez al camp la Juve donava més sensació de perill i així va ser ja que en el minut 78 Didi feia el seu primer gol en el partit i el cinquè de la Joventut Ribetana. Tres minuts més tard era Daniel qui feia el seu segon gol i el sisé per la Juve després de que Didi li fes el passe de la mort i el mateix Daniel marquès a plaer. La Unió ja feia estona que havia tirat la tovallola. Daniel juntament amb Jordi Pérez i Vilalta i Didi van ser dels millors per part de la Juve en aquest partit.

Didi no en tenia prou i en el minut 85 desprès d’una jugada personal feia el definitiu 0-7 en el marcador, que ja no es mouria més en aquest partit. Amb aquest gol Didi es distanciava amb tres gols d’aventatge a Neyi pel que fa la classificació pel Pichichi de la categoría. Uns minuts mes tard els colegiat Sergio Cuerda xiulava la fi del partit amn el resultat escandalós de 0-7.

Així doncs la Joventut ribetana tanca aquesta primera volta com a líder destacat amb 40 punts vuit punt d’aventatge sobre el segon classificat; el Martorell que en té 32 i nou punts amb el tercer classificat els Monjos que en té 31 al igual que l’Olivella.

Alineacions:

Union Suramericana: Cesar, Pato, Irvin, Wilson, Fredy, Cesar, Jhon, Oscar, Jairo, William i José.

També van jugar: Richard, Claudio, Alejandro, Jorge i Luis.

CF Joventut Ribetana: Víctor, Oriol, Moha, Claris, Titi, Casas, Daniel, Mario, Candel, Messi i Vilalta.

També van jugar: Guti, Roger, Jordi Pérez, Didi i Gerard.

Àrbitre: Sr. Sergio Cuerda González. Bé. Va amonestar als sud-americans Jhon, Alejandro i Jorge per fer una traveta a un contrari i a Luis per protestar. Pels ribetans tan sols Moha va ser amonestat per una traveta.