domingo, 27 de enero de 2008

La juve no perdona i guanya per 1-6 al can cartró

Josep M. Tubau Llorià | Bon partit el que va afrontar el diumenge passat la Joventut ribetana al camp del Can Cartró. El Can cartró va sortir a no posar les coses fàcils al conjunt ribetà i la veritat que en la primera part ho va aconseguir. La Juve dominava el partit i va tenir bastants ocasions per avançar-se en el marcador. El Can Cartró sortia al contraatac tot i que no creava excessiu perill. No va ser fins en el minut 20 que desprès d’una jugada personal de Didi a dins l’àrea que va ser objecte de penal clar. Cap jugador del Can Cartró va protestar. El mateix Didi creuava la pilota al pal dret de la porteria de Parera. El partit seguia i la Juve continuava fent bon futbol i creant ocasions de gol que el porter local Parera evitava que acabessin en gol. Parera va ser de llarg el millor jugador del Can Cartró. En el minut 32 en una jugada de contraatac el Can Cartró feia el 1-1 en el marcador desprès que la defensa ribetana es quedés parada esperant que l’àrbitre el Sr Perez Lòpez xiulés fora de joc. Carles Morgades va aprofitar l’u conta u davant del porter ribetà Nico que venut no va poder fer res per parar el xut.

El partit continuava i després d’aquest empat el joc va entrar en una fase de centracampisme i poques oportunitats de gol, tot i això la Juve era qui creava mes perill. En el minut 48 l’àrbitre xiulava la fi dels primers 45 minuts.

A la represa l’entrenador ribetà Roberto Guillen va fer dos canvis i va fer entrar Alexis per fer mes solida la defensa i a Jordi Pérez per donar mes rapidesa al joc ribetà. Els canvis van funcionar i en els primers minuts la Juve jugava a plaer. En el minut 50 l’àrbitre Perez Lopez va deixar amb 10 homes als dos equips per una agressió mútua. L’àrbitre va estar encertat i Guti i Lluí van abandonar el terreny de joc. Amb dos homes menys al terrenys de joc hi havien mes espais i la Juve ho va aprofitar. Jordi Pérez estava fent un recital i el davanter Didi començava a fer de les seves. En el minut 65 Didi era clarament derivat a l’àrea local i l’àrbitre altre vegada no dubtava en xiular el penal. Didi novament transformava la pena màxima i tornava a avançar l’equip ribetà. Tres minuts mes tard i amb el Can Cartró fora del partit era Gerard qui feia el 1-3. Gerard feia pocs minuts que havia entrat a terreny de joc. Parera no va poder fer res per evitar el gol.

Cinc minuts mes tard Didi feia el seu hat-trick particular i sentenciava el partit. Era el 1 a 4 Didi va fer una vaselina imparable demostrant la gran qualitat que te. En el minut 76 va ser Jordi Pérez l’encarregat de fer pujar l’1 a 5 en el marcador. Jordi Pérez col·locava perfectament la pilota ajustada al pal dret de la porteria de Parera.

En aquest últims minuts la Juve jugava a plaer i va tenir oportunitats de sobres per fer mes amplia la golejada però no va ser així. En el minut 89 va arribar la jugada del partit, una jugada en que la Juve va fer rodar la pilota de punta a punta de camp amb oles de l’afició ribetana, finalment el golejador Didi va finalitzar la jugada amb un centro-xut que va entrar per tota l’esquadra de la porteria local, per si a cas Candel entrava a la rematada. Era el 1-6. Tres minuts mes tard l’àrbitre xiulava la fi del partit.

Amb aquesta victòria la Joventut Ribetana segueix com a líder en aquest grup 11è de la tercera territorial, a 8 punts del Martorell segon classificat i a 9 punts del Olivella tercer classificat. La propera setmana la Joventut Ribetana jugarà a Ribes dissabte les 16:00 de la tarda contra el Castellbisbal, un equip complicat i que és cinquè a la taula classificatòria.

Alineacions:

Can Cartró: Parera, Marc, Carlos, Said, Xavi, Jordi, Roger, Pere Agustí, Lahcen i Carles.

També van jugar: David, Lluis i Raimon.

CF Joventut Ribetana: Nico, Titi, Moha, Guti, Oriol, Mario, Vilalta, Roger, Candel, Didi i Messi.

També van jugar: Jordi Perez, Alexis, Gerard, Claris i Rafa.

Àrbitre: Sr. Perez López: Regular.Va mostrar targeta groga als locals Parera, Said(2), Xavi, i Lahcen per protestar, i Pere i Said (2) per desconsideració a un adversari i perdre temps. Pels visitants va amonestar a Moha per una traveta, a Messi per no respectar la distància d’una barrera i a Titi per subjectar a un contrari. Va expulsar amb vermella directa al local Lluís i al visitant Guti per agredir-se mutuament.